Subscribe:

27 Haziran 2012 Çarşamba

Yine Keçiören Yine Rezillik


Keçiören Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yaptığı eziyetlere bugün bir yenisi daha eklendi. Hayvanları sahiplendirmek için bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde stand açan belediye hayvanları sıcağın altında, aç, susuz ve kendi dışkılarının üzerinde bırakıp gitti. Bu görüntüleri gören vatandaşlar manzaraya isyan ettiler. Ancak vatandaşların şikayetleri üzerine köpeklere bakılması için bir çalışan gönderen belediye, bugünkü vukuatıyla sokak hayvanlarına bakış açısını bir kez daha ortaya koydu. Görevli veteriner hekimin durumdan rahatsızlığını dile getiren vatandaşlara kaba bir tavır takındığı da gözlerden kaçmadı. Belli ki hayvanların o durumu onlar için gayet sıradandı!

Keçiören Belediyesi'nin Veteriner İşleri Müdürlüğü daha önce şu anda İBB Veteriner İşleri Müdürü olan ve bir çok başarılı çalışmaya imza atan Mustafa Ün tarafından yürütülmekteydi. Ancak kendisinin İBB'ye transfer olmasıyla görev başına gelen yeni Veteriner İşleri Müdürü Ercan Kurnaz Altındağ'da görev yaparken olduğu gibi, burada da şikayetlere konu oldu.

Her geçen gün yeni bir şikayetle gündemimize gelen Ercan Kurnaz'ın bir an evvel görevden alınmasını ve göreve ismi katliamlarla anılmayan bir veteriner hekimin  getirilmesini Keçiören Belediyesi'nden talep ediyoruz. Aksi takdirde hayvanlara yapılan her türlü zulümden sadece Ercan Kurnaz ve müdürlük görevlileri değil, belediye yönetimi de sorumludur.

Bugünkü şikayetle ilgili ayrıntılar:


"Citli alanda olduklari fotograflar dunden. Gunes altinda yanmislar. Gorevliyi gene birilerine aratarak getirttik. Semsiye bulmalari icin uyardik, hayvanlar kucucuk golgeye sikismislardi cunku. Bugun semsiye getirmisler ama durum daha kotuydu. Hayvanlar feci susamislardi, mama paketinin agzi acikti bu sicakta. Ve bir suru sinek vardi kafeslerde. Ben en az 40 dakika orada gorevlinin gelmesini bekledim. Ondan once hayvanlar ne kadar o sekilde tutuldu bilmiyorum. Bu arada hayvanlar gece de orada kaliyormus. Bugun 4 kopekten 3'unu yuvalandilar diyip goturduler. Biri kaldi, yanina da kucucuk bir kopek koydular. Apar topar kafesleri temizlediler ben belediyeyi 3-4 defa arayinca. Veteriner hekimin ismi Huseyin, o da ekiple geldi."









Şikayet için: http://ebelediye.kecioren.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=47
Ak Masa TEL: 444-5276
Belediye Santral TEL: 312-361-1065




Ercan Kurnaz için daha evvel Keçiören Belediye'sine DOHAYKO tarafından yapılmış başvuru: http://dohayko.org/turkiyede-hayvanlar/2038-kecioren-belediye-baskanina-sahipsiz-hayvanlarin-yok-edilmesi-yeniden-basladi-mi.html



Ercan Kurnaz Altindag'da görevde iken  yok edilen canlar 

Sevgili Arkadaslar,

Ankara Altindag Belediyesi Hayvan Reh. Merkezinin durumu asagidaki resimlerde gorulenlerden daha kotu. Gormeden anlayamazsiniz. Anlamaniz icin gormeniz gerek.
Gostermeden anlatamadim derdimi kimseye..!!!
Orada cok hayvan yok gibi duruyor ama, oyle degil. Yuzlerce hayvan geliyor,
boyle hasta ve keneli ve pisligine idrarina karismis yemekleri yiyerek bir sure kalip
sonra  bir sekilde YOK OLUYORLAR.
Lutfen, durum cok vahim, o zindana yeni hayvanlar gelmesini onleyelim.

0 yorum:

Yorum Gönder