Subscribe:

17 Şubat 2012 Cuma

Köpek Dövüşleriyle Mücadele İçin Siz Ne Yapabilirsiniz?


Köpek dövüşü yapıldığını gördüğünüz bir sayfa ya da Facebook profili olduğunda !!!!


1) ASLA yorum yazmayın (huylanıp delilleri kaldırırlar, sayfayı kapatırlar, silerler.)

2) Sayfaların fotoğraflarını alın.

3) Yazışmaları kopylayın kaydedin.

4) Fotoğraflarını indirin kaydedin.

5) Fotoların olduğu albümleri genel olarak sayfanın tamamı yorumları da alacak şeklide kopyalayın kaydedin.

6)Videoları indirin youtube ..vs yükleyin saklayın

7) Fotolara yorum yapmış dövüşçü diğer profillere de aynı şeyi yapın.

8) Şahsın kimlik bilgisi telefonu adresi iş yeri fotosu bulabildiğiniz kadar kimlik tespitini kolaylaştıracak bilgiyi bulup kaydedin.

9) Yapılan yorumlarda '' suç içeren ifadeleri'' özellikle kaydedin.

10) Şüpheli şahısların yaşadıkları yerdeki tüm resmi kurumların mail adreslerini bulun, gönderime hazır şeklide kopyalayın, ( yanyana ve aralarında virgül olarak) + ( valilik, kaymakamlık, emniyet, jandarma, il il / ilçe tarım , müftülük, belediye, milletvekilleri olay ilde ise sadece il , ilçe ise il ilçe resmi kurumları birlikte)

11) İndirip kaydettiğiniz tüm bilgileri, deliler sınıflandırılmış alt alta yapıştırılmış ve üstlerine açıklamaları yazılmış bir şeklide düzenleyin.
( dövüş yapan şahısların profil bilgileri :........ Dövüş videoları :........
Fotoğraflar ve yorumları :....... Suç unsuru içeren yorumlar :............gibi )

12) Yüm bu verileri ekleyerek bir dilekçe yazın. Ve ilgili kurumlara yollayın. Takıldığınız noktada bana ulaşın egemuratsakin@gmail.com dilekçenizi dağıtabildiğiniz kadar dağıtın.

  

Köpek dövüşleri ciddi bir problem. Piyasada Facebook’ta orda burda görülenlerin dışında iş adamlarının, üst düzey yöneticilerin ulaşılması zor geniş imkanlara sahip adamların da bu işin içinde olduğu bilenen bir gerçek. Bugün büyük şirketlerin depolarında, fabrikalarda orda burda dövüşler oluyor ve ciddi paralar dönüyor. Bu bir kumar. Bu işi kökten temzlemek çok kolay değil; ancak yapılacak bu çalışma, en azından facegrupları üzerinden dövüş düzenleyenleri, üretim yapanları, alım satım yapanları, bu işe girmeye niyetlileri, işin başında olanları, elimize geçirdiğimizi yakalayabildiğimizi temizleme imkanı sağlar.

Bugün hemen her yerde yapılıyor bu dövüş. Şu yapılacak çalışma ile her ay bir ilçeden 2 -3 kişinin ceza almasını sağladığımızı düşünün; bunun duyulduğunu düşünün.... Mutlaka işe yarar.. Kurtarabildiğinizi kurtarın, bardağa dolu tarafından bakın..

Haber: Ege Sakin

Köpek dövüşleriyle ilgili ihbarlarınız için byjadestar@hotmail.com adresiyle de iletişime geçebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder