Subscribe:

31 Mart 2012 Cumartesi

Eryaman'da Vahşet

2 gün önce bir İran vatandaşının Ankara Eryaman'da gezerken köpekler tarafından parçalanarak öldürüldüğü haberi tüm hayvan düşmanlarını galeyana getirmiş ve katliam nidaları attırmıştı. İranlı vatandaşın gerçekten köpekler tarafından parçalanıp parçalanmadığı 1 ay sonra çıkacak olan otopsi raporunda açıklığa kavuşacak.

Ancak bugünkü konumuz hayvan düşmanlarının geldiği son nokta maalesef. Son 2 günde Eryaman'da 5 (kimi kaynaklara göre 9) köpek yakılarak öldürüldü. Aşağıda fotoğraflarını gördüğünüz köpeğe ise:

  • Önce tecavüz edildi.
  • Sonra makatına sivri bir cisim sokularak oyuldu.
  • Boynu kırıldı.
  • En sonunda üzerine tiner dökülüp yakıldı.
Zavallının ağzından hala kan geliyordu. https://www.facebook.com/photo.php?v=415196421830848


Kalbinde merhamet taşıyan bir avuç insan bugün Etimesgut Belediyesi'ne masum yavrunun cesediyle birlikte geldi ve insanlara seslendi: "Eğer katil arıyorsanız köpeklere değil; komşularınıza, arkadaşlarınıza - kısacası insanlara bakın."




Güncelleme:
eryaman'da pakistan hesaplaşti,halk gitti kendi köpeklerini yakti

bakın bizim çocuklarımız eryaman'da kimi öldürmüş (!).. köpeklerimizin öldürdüğü iddia edilen ve hemen akabinde şerefsiz medya'nın galeyana getirmesi sonucu yüzlerce çocuğumuza karşı başlatılan cadı avına sebep olan iran uyruklu majid yahyakhani aslında kim biliyormusunuz..? aslında bu adam iranlı falan değil,pakistanlı.. pakistan'ın eski devlet başkanı zülfikar ali butto rejiiminin katil diye anılan generallerinden ablah yahyakhani'nin sürgündeki oğlu ve bir önceki pakistan devlet başkanı pervez müşerref dönemi dahil şu an ki pakistan yönetimi ve gizli servisi ''isi'' tarafından ısrarla aranan ve takip edilen bir pakistan rejim muhalifi.. zülfikar ali butto rejiminin devrilmesi ile iran'a kaçan bu aile oradan vatandaşlık hakkı ve oturma izni aldıktan sonra izlerinin bulunduğu gerekçesi ile 2001 yılında dönemin içişleri bakanı meral akşener tarafından verilen oturma izni ve bakanlar kurulu kararı ile ailece türkiye'ye iltica ediyor ve 6 yıl van'da yaşadıktan sonra 2008 yılında ankara'ya nakloluyor ve or-an semtine yerleştiriliyor,2010 yılında ise eryaman'a taşınıyor.. tüm bu nakiller,yerleşmeler,ikametler ise türk ve iran gizli servislerinin tavsiyeleri ile iç işleri bakanlığı gözetiminde gerçekleşiyor,zira bu vatandaş aynı zamanda pakistan'ın tüm elektronik silahlanma verilerini ülkesinden kaçarken iran'a götürmüş olan önemli biri ve pakistan gizli servisi ''isi'' tarafından da yıllardır aranıyor.. şimdi gelelim bu konunun bizi ilgilendiren bölümüne : bu ülkede 75 milyon insan yaşıyor.. bu ülkenin dağlarında,bayırlarında,köylerinde,kasabalarında binlerce köpeğimiz sürü ve gruplar halinde en olumsuz koşullarda yaşamaya çalışıyor.. yine bu ülkede bırakın eryaman gibi bir metropol semtini,en ücra dağ başlarında bile bizim çocuklarimiz kimseye saldirip öldürmezken bu eli kanlı majid yahyakhani denilen,peşinde gizli servislerin cirit attığı herifi gidiyor bizim çocuklarımız saldırıp öldürüyor.. yahu bu size hiç mantikli geliyor mu..? yahu burada belli ki açik seçik bir gizli servis operasyonu var,bunun aklanmasi için bizim yüzlerce çocuğumuzu hedef göstermek hangi ahlaka siğar..? yahu şerefsiz,satilik medya,bumudur senin haberciliğin..? anadolu ajansından devlet güdümü ile geçilen bilinçli haberleri fakstan alıp sorgulamadan sayfalara basmakmıdır gazetecilik..? kaç çocuğumuz öldü vahşice sizin bu satilik aymazliğinizdan..? ve daha nicesi galeyana getirdiğiniz cahil halkin önüne yem diye atildi..? sizler bu bu kurtlar vadisi devletinin maşalari olabilirsiniz ama biz hayvan severler sizden çok daha yürekliyiz,çünkü sizin hiç birinizin yatacak yeri yok.. ölen,öldürülen,vahşice katledilen,hedef gösterdiğiniz çocuklarimizin ahlari,yanarak ölürken attiklari çiğliklari çoluklarinizdan çocuklarinizdan çiksin inşallah.. * not : ulusal satılık medya'nın yapamadiği bu basit araştırmayı google international kaynaklarını 48 saat tarayarak yapmayı başaran burçak tecimer ve ece bürüngüz'e teşekkür ediyorum,elinize,yüreğinize sağlık kızlar.. 

pet skandal adli sayfadan alintidir.


7 yorum:

  1. Aman Allahım ne kadar yobaz ne kadar cahil yaratıklar bunlar. Bilgi çağında böylesi kara bir zihniyete lanet olsun. Allah kainattaki tüm belaları üzerinize salsın, ilişemez olsun günahsız masumlara alçak türün üyeleri. Gözyaşlarım sel oldu, kronik hastalıklarım nüksetti inşaAllah katre katre can verin.

    YanıtlaSil
  2. yapmayın bunları insanla hayvan arasında hiç fark kalmadı yazık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu yapanlarla hayvanlar arasında çoook büyük fark var. hayvanlara haksızlık olur yok demek.

      Sil
  3. Umarim bu neresinden baksan belli olan iftiranin cezasini bu dunyada ceker allahin belalari!!!

    YanıtlaSil
  4. O gün o alanda şüpheli şahıslar görülmüş, adamın vücudunda öldürücü bir köpek darbesi yokmuş. Bu köpekler olayı haber vermeye çalışmış ya da sonradan müdahil olmuş olabilirler. Bunu yazan pek yok, lütfen paylaşalım.

    YanıtlaSil
  5. zaten aç olmayan hayvan saldrmaz aç olup saldrdysa yemesi gerekirdi adam kalp krizi gecirip düstükten sonra kopekler gelıp bi iki darbe yapmış olabilir 7 yıldır eryamandaym sokak kopeklerı bana sevgi dolu bakıslardan baska bisey yapmadı hepsıyle icli dıslıyım daha bi cizik yapmadılar kim yaptıysa Allah belasını versin pesini bırakmayalım bulunsun hangı serefsiz yaptıysa her gece uyumadan once beddua ediyrm ınsallah onunda bi tarafından demir sokup yakarlar öbür dünyada

    YanıtlaSil
  6. bir imzada siz atın ankara büyükşehir belediyesine dilekçe yolluyoruz arkadaşlar

    http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=1296

    YanıtlaSil